Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازقم؛ محمود سیجانی رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم عصر امروز در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید که در سالن جلسات یکی از واحد‌های تولیدی استان برگزار شد، گفت: حفظ و تثبیت اشتغال موجود از رویکرد‌های اصلی ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان است.

وی افزود: برای تأمین نقدینگی و سرمایه در گردش واحد‌های صنعتی و تولیدی استان، دو شیوه به‌صورت همزمان در استان دنبال می‌شود، با پرداخت ثابت تسهیلات و تسهیلات در قالب رونق تولید سرمایه در گردش واحد‌های تولیدی استان تأمین می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم بیان کرد: برای تأمین نقدینگی و نیاز واحد‌های صنعتی استان به منابع مالی، پرداخت تسهیلات در قالب سرمایه در گردش به‌صورت جدی در سطح استان دنبال می‌شود.

سیجانی با اشاره به فرصت‌های تولیدی استان در وضعیت تحریم، گفت: تحریم‌های حاکم بر کشور فرصت قابل‌توجهی برای پویایی تولید برای بسیاری از واحد‌های صنعتی استان به وجود آورده که باید از آن‌ها به‌صورت بهتری استفاده شود.

وی ادامه داد: در استان قم واحد‌های مربوط به خودروسازی و لوازم‌خانگی از ظرفیت‌های اساسی بوده که در وضعیت تحریم، می‌تواند با حمایت‌های مالی بخش مهمی از نیاز‌های کشور را برطرف کند.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم خاطرنشان کرد: با حمایت‌های صورت گرفته و بازدید‌های میدانی مسئولان استانی از رکود و تعطیلی بسیاری از واحد‌های صنعتی استان جلوگیری شده و چرخ تولید در استان با روند قابل قبولی در حال فعالیت است.

وی بیان کرد: بسیاری از واحد‌های قدیمی استان ازنظر تولید و اشتغال وضعیت مطلوبی دارند، با تأمین نقدینگی و سرمایه در گردش بخش قابل‌توجهی از نیاز‌های اساسی این واحد‌ها از بین می‌رود.

سیجانی خاطرنشان کرد: با هدف‌گذاری صورت گرفته امسال هزار و ۱۰۷ میلیارد تومان تسهیلات رونق تولید در سه بخش گردشگری، صنعت و کشاورزی در قم پرداخت می‌شود.

وی بیان کرد: تثبیت ۱۱ هزار شغل و تعیین تکلیف ۲۴ واحد تملیکی نیز امسال در دستور کار قرار گرفته است، سال گذشته ۴۰ واحد تملیکی استان به چرخه تولید بازگشتند.

کمبود نیروی انسانی ماهر معضل بزرگ واحد‌های صنعتی قم است

جلال رضایی نور در این جلسه اظهار داشت: دانشگاه صنعتی قم این ظرفیت را دارد که با تیم‌های متخصص و علمی خود، مشکلات فناوری و ایده پردازی واحد‌های صنعتی استان را بهبود ببخشد.

وی افزود: سال گذشته نخستین مرکز شتاب‌دهنده تقاضامحور در دانشگاه صنعتی قم راه‌اندازی شد، با توسعه و تقویت این مراکز ارتباط بین صنعت و دانشگاه در وضعیت مطلوب‌تری دنبال خواهد شد.

رئیس دانشگاه صنعتی قم تصریح کرد: حمایت و به مرحله تولید رساندن ایده‌های جدید و تقاضامحور با تعامل و همکاری با شرکت‌های تخصصی دانش‌بنیان از رویکرد‌های مهم دانشگاه صنعتی قم در ارتباط با پیوند بین دانشگاه و صنعت است.

رضایی نور با انتقاد از وضعیت رکود حاکم بر برخی از واحد‌های صنعتی استان گفت: حقیقت این است که درصورتی‌که واحد‌های تولیدی به مرحله نوآوری نرسند باروی کار آمدن رقبای جدید به وضعیت آزاردهنده رکود و کاهش ظرفیت تولید مبتلا خواهند شد.

وی با اشاره به روح حاکم بر مدیریت کلان استان بیان کرد: پیوند بین دانشگاه و صنعت از امسال به‌صورت جدی در سطح مقامات استان دنبال و تلاش می‌شود تا ضعف‌های تولیدی و فناوری واحد‌های صنعتی با تعامل دوسویه کاهش پیدا کند.

رئیس دانشگاه صنعتی قم خاطرنشان کرد: واحد‌های صنعتی و تولیدی استان با عارضه‌یابی دقیق از مشکلات و ارائه آن‌ها به تیم‌های متخصص دانشگاهی می‌توانند مشکلات و معضلات خود را از مسیر دقیق علمی و کارشناسی شده برطرف کنند.

وی بیان کرد: کمبود نیروی انسانی متخصص از مشکلات مهم واحد‌های صنعتی قم است، اهتمامی که به مسئله تأمین نقدینگی و سرمایه در گردش واحد‌های صنعتی می‌شود به مسئله نیروی انسانی ماهر نمی‌شود.

رئیس دانشگاه صنعتی قم تاکید کرد: فرسودگی ماشین‌آلات خط تولید، عدم توجه به مساله مهم تحقیق و توسعه، عقب‌ماندگی از فنّاوری‌های روز دنیا و مشکلات مربوط به صادرات از مهم‌ترین معضلات واحد‌های صنعتی و تولیدی قم است.

انتهای پیام/الف

۱۱۰۷ میلیارد تومان تسهیلات رونق تولید در قم پرداخت می‌شود

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صنعت و معدن و تجارت تسهیلات رونق تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۵۹۶۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولیدات خوزستان در نمایشگاه اکسپو مورد توجه فعالان اقتصادی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، علی مهدی‌پور با بیان اینکه نمایشگاه اکسپو ظرفیت بسیار خوبی برای معرفی توانمندی‌های صادراتی واحد‌های صنعتی است بیان کرد: ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران با حضور واحد‌های تولیدی و صنعتی با قابلیت‌های لازم برای امور صادراتی و رقابت در عرصه‌های بین المللی برگزار شده است تا توانمندی‌های تولیدی صنعتگران و تولیدگان کشور را در معرض دید فعالان اقتصادی داخلی و خارجی قرار دهد.

وی افزود: این نمایشگاه فرصت ایده‌آل و بسیار مناسبی برای واحد‌های تولیدی صادرات محور است تا تولیدکنندگان بتوانند محصولات با قابلیت رقابت خود را معرفی و در معرض رقابت و دید مشتریان قرار دهند.

مهدی‌پور در ادامه با اشاره به توانمندی‌ها و قابلیت‌های تولیدی استان در امر صادرات اظهار کرد: بسیاری از محصولات با کیفیتی که تولیدکنندگان خوزستانی در نمایشگاه عرضه کردند قابلیت‌های لازم برای حضور در بازار‌های مختلف بین‌المللی و رقابت را دارا هستند.

مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان اضافه کرد: تولیدکنندگان خوزستان می‌توانند در نمایشگاه‌های مختلف، دیگر تولیدکنندگان سراسر کشور را با مزیت‌ها و ظرفیت‌های کم نظیری که استان به لحاظ فضای صادراتی دارد آشنا کنند تا دیگر فعالان اقتصادی صادرات خود را از مجاری متعدد این استان انجام دهند.

وی با اشاره به زیر ساخت و موقعیت جغرافیایی خوزستان در امر صادرات ادامه داد: دسترسی مستقیم به آب‌های آزاد و بین المللی، برخورداری از چندین فرودگاه بین المللی، دسترسی به شبکه راه‌های اصلی و اتصال به راه آهن سراسری و وجود ۷۳ شهرک و ناحیه صنعتی از جمله ظرفیت‌های استان خوزستان برای حوزه صادرات است.

مهدی پور اظهار کرد: این موارد همه بیانگر آن است که استان خوزستان بهترین شرایط را برای فعالیت‌های صادراتی واحد‌های صنعتی دارد.

۱۵ واحد صنعتی از خوزستان در این نمایشگاه ظرفیت‌های تولیدی و صنعتی استان را معرفی کردند.

دیگر خبرها

  • احیای ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • بهره برداری از یکصد واحد صنعتی و تولیدی در گلستان تا پایان سال
  • بیش از ۱۰۰ طرح نیمه تمام صنعتی برای ورود به چرخه تولید چشم انتظار حمایت دولت
  • کمبود ۱۲ هزار نفری نیروی کار د‌ر واحد‌های تولیدی و صنعتی قم
  • اعلام اولویتهای تولیدی از سوی رئیس سازمان سینمایی
  • گلایه مدیر کل برای استفاده نکردن نهادها از صندوق ملی محیط‌زیست
  • تولیدات خوزستان در نمایشگاه اکسپو مورد توجه فعالان اقتصادی
  • اعلام اولویت‌های تولیدی از سوی رییس سازمان سینمایی
  • تسهیلات و نبود نقدینگی عمده مشکلات واحد‌های صنعتی در قوچان است
  • یک‌هزار و ۷۰۰ واحد بهره‌بردار در شهرک‌های صنعتی قم فعال هستند