Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه صنعتی قم از تدوین استاندارد‌هایی برای محک زدن اساتید خبر داد و گفت: این دانشگاه باید در آینده نزدیک در جمع ۱۰ دانشگاه برتر کشور قرار بگیرد.

جلال رضایی نور، رئیس دانشگاه صنعتی قم در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو گفت: در حال حاضر مشغول رسیدگی به سیستم نمره دهی اساتید هستیم. همیشه اینطور می‌شنویم برخی اساتید خیلی سخت نمره می‌دهند یا مشخص نیست با توجه به چه نکته‌هایی نمره نهایی دانشجو را رد می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
بعضی‌ها نمرات خیلی پایینی و بعضی‌ها نمرات بالایی برای دانشجویان در نظر می‌گیرند.

جلال رضایی نور در ادامه گفت: بعضی از دانشجویان این دغدغه را دارند که برخی اساتید، دانشجویان را با نمرات کم پاس می‌کنند یا به اصطلاح می‌اندازند، اما به یک تعداد خاص توجه ویژه دارند.

رئیس دانشگاه صنعتی قم در ادامه گفت: ما در حال تهیه دستورالعملی هستیم که به وسیله آمار و احتمالات و توزیع نمودار نرمال اساتید از یک روند استانداردی تبعیت کنند و امتحانات به قدری سخت نباشد که تمامی دانشجویان نمره پایینی بگیرند. در حالت کلی هدف ما این است که توزیع نمرات معقول باشد.

وی افزود: یکی دیگر از مسائلی که ما پیگیر آن هستیم، نظام ارزشیابی اساتید است. یکی دیگر از نکات مورد اعتراض دانشجویان این است که برخی اساتید حق التدریس و هیات علمی خیلی به کیفیت آموزش توجهی ندارند و عملکرد مطلوبی ندارند و این نظام ارزشیابی کمک به این می‌کند که ما به این مسئله و رضایت دانشجویان پی ببریم.

جلال رضایی نور در ادامه گفت: ما اساتید را بر حسب این نمرات ارزشیابی به درجات مختلفی تقسیم بندی می‌کنیم. آن‌هایی که در محدوده سبز قرار می‌گیرند تشویق می‌شوند. آن دسته از اساتیدی که در محدوده زرد و قرمز قرار می‌گیرند با رعایت انصاف و به شکل معقول مورد تذکر واقع می‌شوند و باید عملکرد خود را تغییر بدهند. این مسئله توسط واحد نظارت و ارزیابی اساتید انجام می‌شود که اساتید کیفیت کاری خود را بالا ببرند.   رئیس دانشگاه صنعتی قم ادامه داد: از دیگر اهدافی که داریم برنامه استراتژیک دانشگاه است که در آینده نزدیک، دانشگاه در جمع ۱۰ دانشگاه برتر کشور قرار بگیرد. در حال تدوین یک سری استاندارد‌ها برای هر دانشکده، گروه آموزشی، استاد و تمامی واحد‌های ستادی به منظور بررسی دقیق عملکرد‌های آنان هستیم.  
وی تاکید کرد: با این کار ما متوجه می‌شویم که هر استاد برای رسیدن به هدف مورد نظر باید چند مقاله ارائه بدهد، چند طرح پژوهشی و کتاب را برای اعتلای دانشگاه پیگیری و ساماندهی کند. ما فعلا در رتبه ۲۴ در بین دانشگاه صنعتی کشور هستیم و امید است تا سال ۱۴۰۴ به اهداف مورد نظر خود برسیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: ارزشیابی اساتید دانشگاه صنعتی قم هیات علمی حق التدریس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۶۶۹۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انعقاد 2 موافقت‌نامه تحقیقاتی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، علیرضا رهایی، سرپرست دانشگاه امیرکبیر در مراسم بزرگداشت روز استاد این دانشگاه با تبریک این روز خاطرنشان کرد: طی ۷۰ سال گذشته یعنی از زمان تاسیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با موفقیت‌های بزرگی در حوزه‌های مختلف از جمله پروژه‌های بزرگ صنعتی، ارتباط با صنعت و تربیت دانش آموختگانی که هر کدام در اقصی نقاط کشور نقش آفرین بودند و توانستند مدیریت‌های بزرگی را شکل بدهند و موفقیت‌هایی را برای بخش‌های مختلف صنعت ایجاد کنند، مواجه بودیم که همه این موفقیت‌ها مرهون زحمات اساتید است.

وی تصریح کرد: تلاش اساتید در تربیت دانشجویان و سایر موارد بسیار باارزش است همچنان که  در بیان بسیاری از بزرگان و رهبرانمان در این زمینه نکات دقیقی گفته شده است. در این رابطه مقام معظم رهبری  فرمودند: تشکیل هویت نسل جدید به دست معلم است و نقشی پر رنگ‌تر از نقش خانواده و پدر و مادر. یا در بیانی دیگر می‌فرمایند؛ اگر همه آفرینش برای معلم درود می‌فرستد برای این است که معلم علم را در اختیار متعلم قرار می‌دهد.

سرپرست دانشگاه صنعتی امیرکبیر یادآور شد: در شرایط کنونی این دانشگاه به همت اساتید منشا کار‌های بزرگی در کشور است به طوریکه در هفته جاری میزبان معاونت علمی بودیم موافقت نامه تحقیقاتی بزرگی امضا شد که امیدواریم برای دانشگاه منشا اثر باشد.

رهایی تاکید کرد: همچنین در هفته اخیر  موافقت نامه دیگری قطعی شد تا در حوزه دریا و مهندسی دریا پروژه‌هایی را به دست بگیریم. تقریبا ما هر هفته درگیر چنین برنامه‌هایی هستیم که پیشرفت این برنامه‌ها نیازمند همکاری و تلاش اساتید هستند تا در کنار کارکنان و اساتید بتوانند این طرح‌ها را به نتیجه برسانند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تجلیل از استاد برتر دانشگاه شیراز
  • دولت مسائل کشور را با کمک و حمایت از دانشگاهیان حل می‌کند
  • اعطای بسته حمایتی یک میلیارد تومانی به ۱۰۰ استاد منتخب شاگردپرور
  • انعقاد 2 موافقت‌نامه تحقیقاتی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر
  • مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه تهران برتر کشور شد
  • آئین نکوداشت و تجلیل از اساتید برتر دانشگاه جامع انقلاب اسلامی برگزار شد
  • تجلیل از اساتيد برتر دانشگاه پیام نور استان کرمان
  • اجتماع کادر درمان در حمایت از جنبش دانشجویان آمریکایی
  • تجمع دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار در حمایت از خیرش اساتید و دانشجویان آمریکایی و اروپایی
  • اسامی اساتید نمونه کشوری منتشر شد