Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پژوهشی دانشگاه صنعتی قم: می‌توان گفت که در حالت کلی ما مشکلی با پدیده اساتید خاموش نداریم و از بیشتر اساتید در این زمینه راضی هستیم.

مجتبی حیدری، معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه صنعتی قم در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در خصوص پدیده اساتید خاموش در این دانشگاه گفت: با توجه به ماهیت دانشگاه صنعتی قم و رشته‌های موجود، بیشتر اساتید دانشگاه از نظر پژوهشی فعال هستند و تلاش خود را برای افزایش بهره علمی دانشگاه به کار گرفته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته در این میان سطح فعالیت‌ها و نوع فعالیت‌های پژوهشی متفاوت است. تعدادی از اساتید به دلیل تخصص و رشته‌ای که دارند، ممکن است ارتباط کمتری با صنعت داشته باشند و تمرکز خود را روی موارد دیگر پژوهشی متمرکز کنند.


حیدری افزود: در اسناد بالادستی نظیر سند چشم انداز و نقش جامع علمی کشور، نقش دانشگاه‌ها در توسعه علمی کشور مشخص شده و در همین راستا دانشگاه جهت دستیابی به اهداف تعیین شده برنامه ریزی و سیاست گذاری می‌کند. با این حال بعضی رشته‌ها ممکن است با برنامه‌های تعیین شده هماهنگ و یا جلوتر باشند و در بخش دیگری از رشته‌ها این موضوع کمرنگ‌تر و نیاز به تقویت بیشتر داشته باشد.

معاون پژوهشی این دانشگاه خاطرنشان کرد: می‌توان گفت که در حالت کلی در دانشگاه صنعتی قم مشکلی با پدیده اساتید خاموش نداریم و اکثر اساتید در زمینه‌های پژوهشی فعال هستند.

وی در خصوص سطوح مختلف همکاری اساتید در زمینه چاپ مقالات در نشریات معتبر و ارتباط با صنعت گفت: با توجه به آئین نامه ارتقای اعضای هیات علمی که ملاک عملکرد پژوهشی اساتید را در این زمینه مشخص نموده، اکثر اساتید هیات علمی دانشگاه صنعتی قم، شاخص‌های این آئین نامه را دارا هستند و بر اساس مفاد آن عمل می‌کنند.

حیدری تاکید کرد: بعضی از اعضا از دیگران فعال‌تر هستند و نمی‌توان این را بر عدم فعالیت دیگر اساتید تلقی کرد. به عنوان مثال حدود ۲۰ تا ۳۰ درصد از اساتید، بسیار بیشتر در زمینه‌های پژوهشی فعالیت بوده و سطح فعالیت‌های پژوهشی شان از شاخص‌های تعیین شده هم فراتر است.

این مقام مسئول در خصوص اقدامات و راهکار‌های دانشگاه برای تشویق دیگر اساتید به فعالیت بیشتر گفت: در دانشگاه سیاست گذاری پژوهشی به این صورت است که از طریق تدوین آیین نامه ها، اساتیدی که عملکرد شاخصی دارند مورد تشویق قرار بگیرند. در این راستا آیین نامه‌های متعددی تهیه شده است. علاوه بر این در راستای اجرای برنامه‌های توانمندسازی و تقویت عملکرد حرفه‌ای اساتید در زمینه پژوهش، دوره‌های آموزشی برای اعضای هیات علمی برگزار می‌شود تا منجر به استفاده بهتر از پتانسیل‌های ایشان گردد.

وی در این خصوص افزود: دوره‌های متعدد آموزشی که در طول سال برای اساتید برنامه ریزی می‌شود در نهایت منجر به ارتقای علمی دانشگاه خواهد شد و در این نشست‌ها تلاش و تمرکز بر این است که ظرفیت‌های بالقوه اساتید به فعالیت‌های بالفعل تبدیل شود.

حیدری در پایان خاطرنشان کرد: باید تفاوت‌های فردی انسان‌ها را در نظر گرفت. با شناسایی علایق و پتانسیل‌های هر یک از اساتید، می‌توان فعالیت به خصوصی را به آن‌ها واگذار کرد تا هم آن‌ها عملکرد با کیفیتی داشته باشند هم دانشگاه به اهداف خود دست پیدا کند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه صنعتی قم قم معاون پژوهشی دانشگاه صنعتی قم اساتید در زمینه علمی دانشگاه پژوهشی فعال هیات علمی فعالیت ها تعیین شده رشته ها نامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۳۶۰۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انعقاد 2 موافقت‌نامه تحقیقاتی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، علیرضا رهایی، سرپرست دانشگاه امیرکبیر در مراسم بزرگداشت روز استاد این دانشگاه با تبریک این روز خاطرنشان کرد: طی ۷۰ سال گذشته یعنی از زمان تاسیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با موفقیت‌های بزرگی در حوزه‌های مختلف از جمله پروژه‌های بزرگ صنعتی، ارتباط با صنعت و تربیت دانش آموختگانی که هر کدام در اقصی نقاط کشور نقش آفرین بودند و توانستند مدیریت‌های بزرگی را شکل بدهند و موفقیت‌هایی را برای بخش‌های مختلف صنعت ایجاد کنند، مواجه بودیم که همه این موفقیت‌ها مرهون زحمات اساتید است.

وی تصریح کرد: تلاش اساتید در تربیت دانشجویان و سایر موارد بسیار باارزش است همچنان که  در بیان بسیاری از بزرگان و رهبرانمان در این زمینه نکات دقیقی گفته شده است. در این رابطه مقام معظم رهبری  فرمودند: تشکیل هویت نسل جدید به دست معلم است و نقشی پر رنگ‌تر از نقش خانواده و پدر و مادر. یا در بیانی دیگر می‌فرمایند؛ اگر همه آفرینش برای معلم درود می‌فرستد برای این است که معلم علم را در اختیار متعلم قرار می‌دهد.

سرپرست دانشگاه صنعتی امیرکبیر یادآور شد: در شرایط کنونی این دانشگاه به همت اساتید منشا کار‌های بزرگی در کشور است به طوریکه در هفته جاری میزبان معاونت علمی بودیم موافقت نامه تحقیقاتی بزرگی امضا شد که امیدواریم برای دانشگاه منشا اثر باشد.

رهایی تاکید کرد: همچنین در هفته اخیر  موافقت نامه دیگری قطعی شد تا در حوزه دریا و مهندسی دریا پروژه‌هایی را به دست بگیریم. تقریبا ما هر هفته درگیر چنین برنامه‌هایی هستیم که پیشرفت این برنامه‌ها نیازمند همکاری و تلاش اساتید هستند تا در کنار کارکنان و اساتید بتوانند این طرح‌ها را به نتیجه برسانند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ظرفیت علمی و پژوهشی استادان سیستان و بلوچستان باید بالفعل شود
  • انعقاد 2 موافقت‌نامه تحقیقاتی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر
  • با جنگ شناختی گسترده‌ای مواجه هستیم/ اساتید نسبت به اتفاقات آمریکا بی‌تفاوت نباشند
  • ما با جنگ شناختی گسترده‌ای مواجه هستیم/ اساتید نسبت به اتفاقات آمریکا بی‌تفاوت نباشند
  • کاهش آسیب‌های اجتماعی با بهره گیری از تولیدات علمی و پژوهشی جامعه دانشگاهی گیلان
  • دانشمندان جوان این مرز و بوم زمینه ساز پیشرفت های علمی شده اند
  • اسامی اساتید نمونه کشوری منتشر شد / معرفی جوان‌ترین و پیرترین استاد
  • برگزاری اولین دوره مسابقات کشوری علمی پژوهشی مفتاح کاپ در دانشگاه فردوسی مشهد
  • دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و دانشگاه جامع انقلاب اسلامی تفاهم‌نامه امضا کردند
  • امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه رضوی با مرکز کربلاء للدراسات والبحوث